Hovenier uurloon

Het is natuurlijk goed om te weten wat een hovenier nu eigenlijk kosten gaat als u er een gaat inhuren. Natuurlijk kunnen we u de uurloon tarieven van een hovenier geven. Het ontwerpen en het aanleggen van een tuin door een hovenier wordt echter vaak voor een vast bedrag gedaan. Bij het ontwerp zijn de hovenier kosten afhankelijk van de oppervlakte van de tuin. Hetzelfde geldt bij het aanleggen van een tuin door een hovenier. Hier wordt echter ook rekening gehouden met de kosten van de planten. Laten we het hovenier uurloon en ook de hovenier kosten met u bespreken.

Hovenier uurloon en het ontwerpen en aanleggen van een tuin

Als een hovenier en tuin gaat aanleggen dan kunt u op basis van de grootte van uw tuin een grove berekening maken. De tuin kan ontwerpen kost in de regel 2 euro per vierkante meter tuin (bij een tuin tot 300 vierkante meter). Een tuin van 150 meter ontwerpen kost dus meestal 300 euro. Soms kan het natuurlijk meer zijn en soms ook minder.
Een tuin aanleggen gebeurt vaak ook op basis van een prijs per vierkante meter. U kunt hierbij het beste uitgaan van een prijs van rond de 75 euro per vierkante meter.

Wat is het hovenier uurloon nu?

Het onderhoud van een tuin gebeurt vaak wel voor een prijs per uur. Het hovenier bij het onderhouden van een tuin kost rond de 40 tot 55 euro per uur. Het hovenier uurloon is dus gemiddeld 47,50 euro per uur.

Het onderhoud van een tuin kunt u echter ook op basis van een onderhoudsabonnement laten doen. U betaalt dan een vast bedrag per maand.

Wat zijn de exacte hovenier prijzen?

Als u wilt weten wat de exacte prijzen zijn van een hovenier kunt u het beste in contact komen met bedrijven uit uw regio. Door gebruik te maken van onze offerte service kunt u namelijk gratis en vrijblijvend in contact komen met erkende hoveniers uit uw regio. Zij staan u graag te woord en kunt u uiteindelijk kiezen voor een bedrijf met het beste aanbod. Dit zal u geld besparen op de totale kosten van uw klus. Mooi meegenomen dus! Lees verder op pagina hovenier offertes.

Bekijk ook de volgende hovenier pagina’s:

> Hovenier
> Hovenier informatie
> Hovenier inhuren
> Hovenier voordelen
> Tuinaanleg
> Tuinontwerp
> Hovenier tips
> Hovenier offertes